MARITS KERAMIKK

Takk for at du kikket på hjemmesiden min. Hvis du har lyst å skrive en hilsen i gjesteboka klikker du på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Elise Johnsen, 2. mar, 2013
Hei Marit! Jeg er skikkelig imponert! Alt ser så proft ut, både keramikken og hjemmesiden :) Jeg likte spesielt godt de høye figurene som ligner katter med smykker.

Mvh Elise
Skrevet av Britt Hasfjord, 28. feb, 2013
Heia Marit! Jeg er imponert over hva du fårtil. De svarte koppene likte jeg spesielt godt :) Får se om jeg stikker innom i løpet av vår/sommer og ser på de. Hils!
E-post:
Skrevet av Tonje, 27. feb, 2013
Så mykkje fint du har laga:))
Skrevet av Inger Lise, 27. feb, 2013
Fantastisk mye fint du har laget. For en produksjon! Jeg er imponert.
Skrevet av 6.klassen din, 31. jan, 2013
hei dette er litt av klassen din, hilsen eskil, johanne, august, roger,tina, marcus,emil,nora,elias, Sigrid og elina fra 1klassen
du har laget veldig fine ting!


E-post:
Skrevet av anne margrethe lund, 7. nov, 2012
fantastisk mye flott
E-post:
Skrevet av Solbjørg Hol Ellingsen, 18. mai, 2012
Du er kjempe flink, Marit! Det er mye her som jeg kan tenke meg:) Nå har jeg lagt ut hjemmesiden din til alle mine facebookvenner, så de også får se de vakre produktene dine:)
E-post:
Skrevet av Trine-Lise, 29. feb, 2012
Hei Marit
Nå sitter vi i Budapest og ser på nettsida di. Masse flotte ting. Kanskje vi tar en tur til Brønnøysund og handler. Hilser fra Betty, Bjørg Valan, Marit Teie
Skrevet av Anne Mari, 30. okt, 2010
Hei Marit!
Var på din "stand" i dag på husflidslagets messe. Åå,så imponert jeg ble. Du kan virkelig dine saker, nydelige produkter du har. Jeg er glad for at du bor i Brønnøysund.

Hilsen Anne Mari
E-post:
Skrevet av Sigrid, 24. okt, 2010
Fin nettside<3
E-post:
Skrevet av Hallfrid Ertshus, 27. sep, 2010
Her er beviset på at også jeg kan legge til bilde!!Og så er det så artig å se de jeg har hørt snakk om, men ikke sett. Hjemmesida di er fremdeles like fin!Jeg sprer adressen din hver dag

Hilsen Hallfrid
E-post:
Skrevet av Trine-Lise Knoph, 23. sep, 2010
Så flink du er Marit. Jeg er imponert over både produktene og hjemmesiden. Må fortelle at vaskehjelpa mi var så uheldig at hun knuste et fat som jeg hadde fått av deg. Det hang på veggen og hun hadde hekta vaskekosten i det. Hun lurte på om hun kunne kjøpe nytt til meg, men det sa jeg nei til (prøvde å ikke være sur, men ble veldig lei meg). Nå vet jeg at det er mulig - kan reise innom Brønnøysund neste gang jeg er nordover! Igjen; du er veldig flink og jeg liker så godt det feminine i produktene dine (hvis man kan si det da). Videreformidler til alle våre felles venner. Stå på!
E-post:
Skrevet av Britt Hasfjord, 22. sep, 2010
Så artig at du har fått hjemmeside! jeg liker produktene dine kjempegodt.Kanskje du kan leve av hobbyen din etterhvert!!
E-post:
Skrevet av Hallfrid Ertshus, 22. sep, 2010
Du har alltid imponert meg, Marit. Vanvittig stilsikker på alle områder.Lykketreff at jeg ble kjent med deg på Elen Ofstads skole. Stå på!
Hilsen Hallfrid
E-post:
Skrevet av Liv Melbye Wechsler, 22. sep, 2010
Det var sannelig en vakker hjemmeside, står godt i stil med keramikken din ;-)
Hilsen Liv
E-post: